ARTISTFÖRMEDLING

- Underhållning för ditt event -

Hos oss hittar du artister, band, shower och massor av annan underhållning. Vi förmedlar artisterna till ert arrangemang och hjälper er att skräddarsy ett koncept som passar era önskemål! Vi har under alla år i underhållningsbranschen jobbat med många artister, och har genom åren samlat många kontakter. Då vi jobbar med ljud och scenteknik så kan vi ta fram en helhetslösning med ljud, ljus, scen & underhållning som passar just ditt event. Vi vet vad du ska tänka på för att helhetsupplevelsen ska bli så bra som möjligt.

Klicka på kategorierna nedan för att läsa mer om vår underhållning

Chris Odebrand

Chris Odebrand

ODEBRAND är sångaren, musikanten och entertainern som spelar och sjunger sina och andras favorit sånger som du har hört tusen gånger förut blandat med sånger du önskar du hade hört lika ofta. Beroende på tillställning och ändamål skapar han en skön stämning eller skrålande allsång. Med fler än 120 spelningar per år i såväl Sverige som utomlands har han närvaron och repertoaren att passa de flesta i slott och koja för gammal som ung..

Clas Lundqvist

Clas Lundqvist

Trubadur, One man band, Entertainer, kort sagt; jag levererar det mesta inom musik och underhållning. Jag är heltidsmusiker sedan 1995 och har turnerat i Sverige och utomlands. På pubar, båtar, events, kick offer, after-ski, after-beach med idel nöjda kunder. Som en kund uttryckte det: Clas är ett säkert kort.

Jalle Laine

Jalle Laine

Från rock-SM final 1982, till storbandsjazz under följande två år, därefter till äkta svensk dansmusik i c:a fyra års tid, hamnade Jalle Laine vintern 1988-1989 i de svenska fjällen som after-ski värd.Han landade sedan på Cypern som entertainer, och upplevde somrarna 1989-1990 som en helomvändning i sin musikaliska karriär. Mycket show, spex och improvisationer tillsammans med publiken, ligger i dag som grund för Jalles breda underhållning.

Mats Granberg

Mats Granberg

Jag är en trubadur som dessutom jobbar som pianoentertainer.så förutom de typiska gitarrlåtarna, så får du en smula pianorepertoar om du vill.Jag är en bra sångare och musiker.Men min styrka är publikkontakten.Om du är intresserad av att anlita mig, så ska jag ge dig hur många referenser som helst. Jag kan även erbjuda musikquiz om så önskas.Jag har jobbat som quizvärd på Birka Paradise och O’learys I flera år.

Peter Bogsveen

Peter Bogsveen

Peter har varit heltidsmusiker i 12 år där han främst har varit trubadur innan han startade “Det där Bandet” tillsammans med bröderna Wigelius.Han har bland annat trubadurat på samtliga afterskianläggningar i Sälen. Spelat afterbeach på Tanumstrand i Grebbestad, Strand Hotell Borgholm, Flera Hotell för TUI i Turkiet, Gran Canaria och Lanzarote. Han har även kompat några av Sveriges mest folkkära artister och varit öppningsakt åt flera stora artister och band.

The Damn Stars

The Damn Stars

The Damn Stars bildades av Alex Jonsson och Peter Strand i början av 2015.En akustisk hyllning till de förebilder som lagt grunden för de båda herrarnas liv och musikaliska intresse.. Det är de förebilderna som är The Damn Stars..!Man tolkar grupper som Guns n’ Roses, Iron Maiden, AC/DC, WASP, Pantera, Slipknot m.fl, och även svenska bidrag som Thåström och Backyard Babies. Allt görs akustiskt, 2 gitarrer och 2 sångare.Med sina egna tolkningar av dessa artister och deras låtar har man på kort tid gjort sig ett namn som växer stadigt, och spelat över hela Sverige, och gjort flera vändor över till Finland, från norr till söder.

Backyard Jam

Backyard Jam

Backyard Jam bildades våren 1994 och blev snabbt ett välkänt namn i krogkretsar. Medlemmarna har mycket rutin från olika musikstilar, allt från dansband till den hårdaste rocken. Bandmedlemmarna har 1000-tals spelningar på sitt samvete, allt från 25-50 års fester, bröllop och en hel armé med pubar till stora företagsspelningar. Backyard Jam’s mål är att alla i publiken skall få med sig ett minne hem,varför variationsrikedom i musiken för oss är A & O.

Calles Kompband

Calles Kompband

Calles Kompband erbjuder en professionell helhetslösning för ditt evenemang.Ljud, ljus, kärlek, skönsång, allsång, humor och en massa energi i en snyggt paketerad produktion.Med fokus på dagens hits blandat med handplockade pärlor från förr skapar bandet tillsammans med publiken,rätt stämning vid rätt tillfälle!

Cassius Clay

Cassius Clay

Precis som gamle VM-boxaren Cassius Clay går dom upp i ringen och gör omedelbar succé! Med frontfiguren Jalle Laine och 3 unga duktiga musiker blir det en härlig kombination av rutinerat, proffsigt och ett både tekniskt och musikaliskt nytänk. Ett otroligt drag med dom bästa hitlåtarna kryddat med Jalle Laines charmiga entertainerådra.

Det Där Bandet

Det Där Bandet

Det Där Bandet bildades 2011 och är partybandet som alltid ger 110%!Med en bred repertoar och mycket energi dyker dom frekvent upp på några av Sveriges bästa afterski och afterbeachscener. Bandet gör cirka 100 spelningar, inklusive privat- och företagsjobb, per år och består av medlemmarna:Peter BogsveenJakob SvenssonAnton Martinez Matz

Gideons

Gideons

Gideons från Eskilstuna är en mycket väletablerad orkester som har existerat enda sedan 1968! Gideons spelar en gedigen, publiktillvänd dansmusik, modernt blandat med moget (även med inslag av gammalt om så önskas) med ett fräscht sound där saxofonen är ett självklart inslag. Ett dansband som hållit på så länge som Gideons har givetvis hunnit med det mesta som dansband brukar göra – man har spelat in ett antal skivor, varit med i en hel del radio- och TV-sammanhang och deltagit i en del dansbandstävlingar – oftast med strålande resultat – men framför allt – man har genom åren spelat dansmusik med stor spelglädje för uppskattningsvis en miljon nöjda dansare ! Gideons är alltså en oslagbar kombination av rutin och spelglädje ! 2008 firade orkester att dom existerat i 40 år

Gul Front

Gul Front

I början av 2009 började lead sångaren Mike och lead bassisten Daniel skriva planer för vad som så småningom skulle bli Gul Front. Samma år anslöt trummisen Love till bandet. kämpande med medlemmar som kommer och går för ett par år, men trion av Mike, Daniel & Love var alltid kvar… Fram tills dagen då de mötte lead gitarr/keyboard/ljudteknikern Dejo. En himmelsk match gjordes och bandet kunde äntligen gå ut för att erövra världen – eller åtminstone delar av Sverige. Idag reser Gul Front runt i Skandinavien och delar av Europa.För att uttrycka det enkelt – Efter skidor på vintern och efter stranden på sommaren, och naturligtvis också privata sammankomster.

Jag är inte Magnus Uggla & Inte vi heller Band

Jag är inte Magnus Uggla & Inte vi heller Band

Med en sångare som är mer lik Magnus Uggla än Magnus Uggla själv.Även kända som Inte Magnus Uggla Band. Bandet, som är ett av Sveriges bästa look a like band, bjuder på de populäraste låtarna ur Magnus Ugglas repertoar – som bäddat för allsång! Missa inte låtar som Varning på stan, Kung i baren och Vittring.

JC-Band

JC-Band

JC-BAND (JUST COVERS BAND) åker Sverige runt och spelar på afterski, afterbeach, krogar, nattklubbar, företagsevent och privata tillställningar. Ingen scen är för liten eller för stor för bandet då det erbjuds i olika konstellationer alltifrån duo till fullband.

John Wildcat

John Wildcat

JOHN WILDCAT gick mot strömmen och var först med att göra riktig ROCKABILLY PÅ SVENSKA vilket kommit att bli hans signum tillsammans med den tatuerade stjärnan i ansiktet.Hans sound har de rätta grunderna med rötterna i 50talets Rockabilly med moderna influenser av Pop, Punk, Country, Surf, Spaghettiwestern och Doo Wop! “Den vildaste katten i stan” som han kallas har gjort sig ett namn på den hårt konkurrerade Rockabillyscenen med sin show där han varvar sina egna populäraste låtar med kända hits.Det är 100% fullt ös, med ståbas såklart… Med andra ord är det: Rockabilly på Svenska med attityd som får pälsen att stå! Kan bokas som helband eller som enmansshow med bakgrunder.

Marmeladorkestern

Marmeladorkestern

Marmeladorkestern bildades i Östersund vintern 2001. Bandet kämpade hårt runt om i Jämtland i jakten på det stora genombrottet.Efter ett par underbara säsonger på Hotell Diplomat i Åre så kom chansen att åka med som husband på RIX FM´s sommarturné.Bandet spelade för flera hundra tusen människor under 3 härliga år. Som coverband ska man ha spelat på Gotland sägs det, och sommaren 2001 så fick bandet chansen.Då hösten kom så bestämde sig bandet för att spela covers på heltid. Efterföljande år har varit fyllda med spelningar landet runt, många afterskier i Åre samt många after beacher på Gotland. Många tror än idag att bandet spelar bara i Åre och i Visby…så är är det verkligen inte. Företagjobb/krog/kalas/fester/bröllop/båtar m m besöks årligen, bandet gör mellan 110-140 spelningar per år. Trots att bandet spelat heltid i snart 17 år finns ingen tanke på att varva ner. Bandet söker ständigt nya utmaningar med scendekor/klädsel/låtar för …

Björn Rosenström

Björn Rosenström

Björn Rosenström är en svensk låtskrivare som tidigare har upprätt som trubadur.Numera har han Det jävla bandet med sig under konserterna och på de senaste skivorna.I det jävla bandet spelar även hans bror Markus Netterlid. Björn Rosenström växte upp i Sävedalen i Partille utanför Göteborg. När Björn Rosenström var klar med studierna år 1996, gick han till en skivstudio tillsammans med sin bror Jonas Rosenström och började spela in plattan Låtar som är sådär.Skivan tog bara en och en halv dag att göra.Björn tryckte upp 1000 exemplar av skivorna som han sålde i sin gamla högskolas pub och bokhandel. Border Music i Göteborg började i slutet av 1997 distribuera plattan till skivbutiker i Sverige.Efter ett halvår fanns plattan i de flesta skivbutiker och under loppet av ett år såldes plattan utan marknadsföring i 110 000 exemplar och den låg som bäst 6:a på den svenska försäljningslistan. Björn turnerar med Det jävla bandet runt …

Fristaden

Fristaden

Självsäker modern powerpop med inslag från topplistorna.Ovaggat, oblygt, energiskt och allt det galna med vad ett band står för. Ibland känt som bandet man går och ser på stadens Pridefestival.Ibland känt som bandet som va den där stora musikaliska överraskningen på festivalen eller spelstället.

LBSB

LBSB

LBSB är fyra maskprydda män som alla är rotade i Västerås. Genom sina olika bakgrunder inom musik har de kreativa medlemmarna i gruppen skapat ett unikt sound med dansanta melodier, tunga rytmer och fyndiga texter. Med över 50 inbokade liveframträdanden bara under 2017 har gruppen har börjat vinna allt mer mark runt om i landet och i takt med att spelningar avklaras växer också ryktet om LBSB som en extremt bra liveakt, både på klubbar och festivaler. Det är alltid fullt ös när gruppen kör igång, ackompanjerade av deras egna DJ Bär. LBSBs musik streamas över 2.8 miljoner gånger i månaden på Spotify och har streamats över 29 miljoner gånger totalt!

Linus Svenning

Linus Svenning

Linus medverkade i Melodifestivalen 2014 med låten ”Bröder” som tog sig hela vägen till finalen. Året därpå tävlade han med låten ”Forever Starts Today” vilket också resulterade i en finalplats i tävlingen. Linus slog annars igenom 2013 på Youtube där han hade över 6 miljoner visningar under ett år!Samma år släppte han en cover på ”Utan dina andetag” vilken sålde Platina.

Monarken

Monarken

Monarken är en svensk hip hop/housegrupp bestående av de tre vännerna Opava, Lillebror och Andersson.Bandet bildades 2010 i Eskilstuna där de experimenterade med rap och elektronisk musik.Bandet har genomfört flera konserter i Sverige, bland annat på festivalen Ung08 i Stockholm och premiären av Bråvalla festival i Norrköping 2013. I februari 2014 spelades deras låt Rutig Skjorta (Skiter i Allt) i Sveriges Radio P3s program Osignat.2014 släppte gruppen singeln Huligan vilket följdes av en kort europaturné.2015 släpptes singlarna Idiot och #pyroman.

Simon Erics

Simon Erics

Eskilstunasonen Simon Erics slog igenom sommaren 2015 med singeln ”Waiting for the sun” som snabbt plockades upp av radio och öppnade upp för en stor sommarturné och han medverkade bl.a. i Rix fm festivalen 2015. Simon har jobbat och skrivit musik till artister som Oscar Sia, Linus Svenning och Andreas Weise med fler.Med över 7 miljoner lyssningar på spotify har första singeln ”Waiting For the Sun” idag sålt platina, och blev startskottet på hans artistkarriär.

Syd & Ekman

Syd & Ekman

Med sitt koncept “Det bästa från Gyllene Tider och Freestyle” har dom levererat sin positiva energi på allt från festivaler till företagsevents och tillsammans med de allra bästa banden runt om i Sverige. Med en nästan osannolik låtrepertoar i bagaget har de två band-medlemmarna genom åren utvecklats till fullfjädrade entertainers som älskar att stå på scen. Detta med en spelglädje och energi som ingen publik kan motstå, och som Micke Syd utrycker det: “Att stå längst fram på scen och sjunga våra låtar efter så många år ger mej en otrolig kick och att få göra det med en kompis som Tommy gör ju det hela ännu bättre”. Ett gig med Syd & Ekman är allsång, det är leenden, det är sommar och kanske t.o.m. ett och annat romantiskt minne som blommar upp. Dessa herrars låtskatt får alla ställen att fullständigt gå i taket!

Addek

Addek

Addek har ca. 10 års erarenhet bakom spelarna på olika nattklubar runt om i Sverige. Idag är Addek resident DJ på flertal nattklubbar där Puls Nattklubb, som är Östergötlands största Nattklubb, är den om sticker ut. När Addek spelar sätter han musiken i främsta tag och spelar EDM blandat med Urban musik. Addek har supportat ett flertal stora artister.

Beats & Queens

Beats & Queens

Beats & Queens är en Stockholm-baserad DJ/Sångtrio som blandar musik-mixandet med grym skönsång!Trion består av:Anna-Klara Folin,Emelie Clausenoch Marie Ljung. De uppträder på både stora scener som Motala Festivalen och mindre scener som Birka Cruises SkiCruise för att nämna några!

DeeJay Lay

DeeJay Lay

Deejay Lay är en DJ med lång erfarenhet av yrket men så sent som 2007 vart han professionell till yrket.Hans kärlek till musiken är hela tiden något som speglar hans uppträdande i båset, hans makalösa blandning av musik gör att han alltid lyckas skapa en massiv klubbkänsla där publik och DJ får en perfekt fungerande symbios. Deejay Lays intresse ligger att varje spelning ska få en euforisk publik att tillslut uppnå klimax. Kortsagt: han vill att du som restaurangägare, du som gäst, du lyssnar ska veta att du kommer till en kväll med garanterad partystämning,

DJ Emelie Clausen

DJ Emelie Clausen

Dj med lång erfarenhet.

DJ Patric Grönlund

DJ Patric Grönlund

Dj med lång erfarenhet.

Il Giovanni

Il Giovanni

IL Giovanni, eller Johan Hedlund som han egentligen heter, är en dj med erfarenhet från landets största nattklubbar. Café Opera, Sturecompagniet och Ambassadeur i Stockholm, Park Lane i Göteborg och XS Nightclub i Sälen är bara ett urval av de städer och nattklubbar där IL Giovanni satt ner sin flagga till tonerna av House, Hiphop och RnB.

Jonas Liljestrand

Jonas Liljestrand

DJ med lång erfarenhet utav både bröllops-spelningar och klubb-spelningar!

Viktor Renberg

Viktor Renberg

Viktor Renberg är 27 år och verksam som musiker, låtskrivare och underhållare. Som saxofonist har han spelat på ett flertal klubbar i Stockholm, olika företagsevenemang samt privata tillställningar såsom mängder av födelsedagsfester och bröllop m.m. Utöver det så sjunger han och spelar keyboard i den egna trubadurduon ”Duo Renberg” samt uppträder i olika liveband. Oavsett hur konstellationen ser ut så sätter Viktor alltid publiken i fokus. Ett säkert kort till festen!

Crash

Crash

En showtrio som levererar underhållningen till företagets personalfest, galan, festivalen eller bröllopsfest.Med en häftig blandning av välkända hits och gamla godingar från rock, pop och schlager höjer de stämningen på festen – med sång, dans och charm förgyller de din kväll och fångar publiken.Allt från 80tals rock i ”Paradise City” till senaste från J.Lo och Adam Lambert ryms i CRASH repertoar och skapar för Er en mix av shownummer som får publiken i extas på er tillställning, liten som stor. Trion består av tre rutinerade artister som verkat i branschen i flertalet år på olika sätt och som bestämt sig för att gå samman och leverera det kunden vill ha.Ren och skär entertainment med glimten i ögat och nära till skratt och allsång. Av CRASH får du alltid mer än du förväntar dig!

Patric Grönlund & Emelie Clausen

Patric Grönlund & Emelie Clausen

Om det är shower ni är ute efter så har har de en bred repertoar, med allt ifrån svenskt,schlager, disco, klubb, rock, 50/60-tal ända till musikal! De kan även erbjuda akustiskt musik som passar till mingel på exempelvis bröllopsfesten,afterwork’en etc. Ni kan också boka ett musik-quiz till Ert event om så önskas. Allt det ni läst ovan anpassas givetvis efter era önskemål och till evenemangets koncept eller tema om så önskas.

Sandman Sisters

Sandman Sisters

Sandman Sisters vrider tillbaka klockan och framför showen ‘En musikalisk resa i tiden’! Vår middagsunderhållning bjuder på härlig musik med start i 50-talet med Glenn Miller, Rockabillytoner från Chuck Berry, Jerry Lee Lewis och såklart avslutar vi med en hejdundrande Elvisfinal! Vi har även en fin jazzrepertoar från det tjusiga 40- talet som sätter minglet och festens tjusiga stämning på plats.Söker du en längre musikresa, sätter vi ihop ett helt paket från 50-talets dansanta värld fram till 80-talets Disco och hårdrocksera och då kan vi lova att ingen sitter still.

Sisters Of Soul

Sisters Of Soul

Snyggt, roligt och Live -såklart!Vi kan musik i alla möten.Vi älskar musik och vi älskar att ge publiken en proffsig, varm och humoristisk upplevelse. Vi har spelat i Shanghai, London, Berlin och Paris på stora evenemang med tusentals besökare.
Vi har representerat Sverige och svensk musikindustri på mässor. Vi har spelat i hallar fyllda med Volvo- och Scanialastbilar. Vi har spelat för näringslivschefer, politiker, tjänstemän och kvinnor på myndigheter och organisationer. Vi har spelat i huvudstaden Stockholm och på så många svenska orter att vi nästan tappat räkningen. I svenska fjällen, på anläggningar med delfiner, på hotell, på båtar, på värdshus, på företagsfester och på galor för svensk fotboll med Zlatan i publiken. Vart vi än har befunnit oss eller vem vi än spelat för, så har vi alltid älskat det vi gör och kommer mer än gärna och spelar för dig.Tillsammans med en bra ljud- och ljusproduktion blir det en fulländad upplevelse …

StageForYou

StageForYou

Showgruppen StageForYou tar dig med på en fartfylld kväll, fylld med glitter & glamour och hög partystämning! En färgsprakande show form med fokus på Disco, ABBA, Schlager och Alcazar!I repertoaren finns både humor, glädje, tempo, massor av kostymbyten och härlig sång och dans – både på scen och såklart ute bland er gäster. Vill ni ha någonting extra som bjuder på interaktivitet på festen?Boka in vår fartfyllda Quiz eller vår dansanta Discoskola! Showgruppen StageForYou är allt som behövs för en lyckad helkväll!

STHLM Live Band

STHLM Live Band

Catharina Jilert och Linda Stenmark utgör fronten på STHLM Live Band. Med två väldigt starka röster, karismatiska personligheter och några av Sveriges bästa musiker bjuder de på ett färgstarkt, ösigt framträdande. STHLM Live Band blandar Rihanna med AC/DC, Pink med Ricky Martin, Kiss med Donne Summer.Blandat nog? STHLM Live Band har mer! De vågar utmana mixa och blanda utan gränser, resultatet blir en fest utan hämningar och ett fullproppat dansgolv!

Emelie Clausen

Emelie Clausen

Sångerska med lång erfarenhet.Erbjuder akustiskt musik som passar till mingel på exempelvis bröllopsfester, afterwork etc.Ni kan också boka ett musik-quiz till Ert event om så önskas.Allt det ni läst ovan anpassas givetvis efter era önskemål och till evenemangets koncept.

Kajsa Andersson-Berg

Kajsa Andersson-Berg

Musikalartist med många strängar på sin lyra. Du har till exempel kunnat se henne i Crazy for you, Hans och Greta och Simon Boccanegra på Göteborgsoperan och i Östgötateaterns uppsättningar av Chicago och La cage aux folles.Senast gjorde hon rollen som ”Maggan” i musikalen Fångad på Tandla kulturhus i Eskilstuna. Kajsa har även skrivit och regisserat föreställningar för både Halloween och Sagojul på Kolmårdens djurpark.

Patric Grönlund

Patric Grönlund

Sångare med lång erfarenhet.Erbjuder akustiskt musik som passar till mingel på exempelvis bröllopsfester, afterwork etc.Ni kan också boka ett musik-quiz till Ert event om så önskas.Allt det ni läst ovan anpassas givetvis efter era önskemål och till evenemangets koncept.

Carina E Nilsson

Carina E Nilsson

Carina E Nilsson hade sitt första framträdande som pianist vid tre års ålder och har allt sedan sin examen från musikhögskolan i Göteborg varit musiker på heltid. Med drygt 6.000 spelningar i bagaget och ca 250 spelningar om året kan man nog utan att överdriva säga att hon är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister.Hennes repertoar är unikt bred och innehåller allt ifrån klassiskt till jazz, musikal, pop och rock och har i egenskap av producent, ackompanjatör och kapellmästare samarbetat med de flesta av landets etablerade artister.

Cilla Hector

Cilla Hector

Arbetar på heltid som sångerska/pianist med stor erfarenhet och bredd gällande stil/genre Ex på bl.a. mingel, fester, företagsevent och andra speciella tillfällen. Jobbar för flera eventbolag i Stockholm och underhåller bl.a på Grand Hotell, WTC, Globen, slottet(Livrustkammaren) och Solvalla inför stora evenemang!Samt spelade återkommande på Birka Cruises.

Emil Landström

Emil Landström

Emil Landström, från skogarna i småland. Jobbade som musikalartist i Tyskland men sadlade om, flyttade tillbaka till Sverige och ses nu spelandes och sjungandes med diverse band runt om i landet.Som barpianist spelar han gärna pop och rocktoner men gör sitt yttersta för att publiken även ska få höra sina favoriter.

Carl Tillenius

Carl Tillenius

Jag har en mängd olika shower att välja mellan. Showerna anpassas självklart så att de passar just den publik som jag har framför mig. Här är några exempel på mina shower: Stand Up:Magisk underhållning i stand up-format. Visuell trolleri blandas med lika mycket humor. Denna show kan spelas på alla möjliga och omöjliga scener. Passar lika bra på den lilla stand-up-klubben som den stora galashowen. Jag har under alla mina år på scenen putsat och förbättrat denna show till ett säkert kort för alla som bokar mig. Close Up:Sju miljarder människor kan inte ha fel. Trolleri är som mest fascinerande på nära håll. Spelar ingen roll om man trollar bort ett lok på scenen. Att se ett mynt försvinna spårlöst trettio centimeter från näsan är ännu starkare. Min close up show passar sig utmärkt oavsett hur litet sällskapet är. Scenen är ett bord och alla ska kunna sitta så nära man bara kan. …

Imitatören Göran Gabrielsson

Imitatören Göran Gabrielsson

Den tidigare norrköpingsbon och numera stockholmaren Göran Gabrielsson, född 1962, även kallad ”Gabbe” – är ett känt begrepp inom svensk showbusiness.Sommaren 1987 sadlade den tidigare maskiningenjören om efter fyra år som ingenjör/konstruktör, och blev imitatör på heltid – MR SHOW! Göran Gabrielsson har synts och hörts mycket i media genom åren, inte minst i ”PublicService”-satiren i radiomagasinet ”Godmorgon, världen!” i SR P1 på söndagar.Den prisbelönta radiosatiren ”PublicService” har blivit något av en institution sedan starten 2001. Inslaget hörs vid ca kl 10.15 på söndagar.Satirgruppen består i grunden av, förutom Göran Gabrielsson, den välkände radioprofilen Erik Blix, den kvinnlige imitatören Rachel Mohlin samt den välrenommerade manusförfattaren Mattias Konnebäck. Göran Gabrielsson har gjort över 100 imitationer genom åren och han lär fortsätta ett tag till. -Så håll utkik efter ”Gabbe”

Tom Fredriksson

Tom Fredriksson

Text uppdateras inom kort!

Walter Kurtsson

Walter Kurtsson

Walter Kurtsson är underhållaren som INGEN glömmer.Humor blandat med fartfylld musik som får vilket arrangemang som helst att svänga. Walter kan vara den objudne gästen på festen, minglar och verkar ändå känna folk.Det kan bero på att mannen bakom Walter, Peter Torsén, har läst på om en del nyckelpersoner på festen och har också stor kännedom om jubilaren eller företaget. Till kaffet kommer sedan Walter tillbaka och håller ett tal om uppgjort ämne (telefoni, sjukvård, IT, bilbranschen, finansvärlden eller vad som helst).Eftersom det finns musikinstrument på scenen så vill Walter även låna en gitarr och spela med orkestern. Det får han förstås och musikunderhållningen har börjat. Walters egna humoristiska låtar blandas med svängig pop- och rock från förr. Walters ”halvakustiska” gitarr har blivit kult. Det är en itusågad halv gitarr som funkar att spela på.Walter brukar även spela munspel med en uppblåst balong. Haksläpp i publiken. Walter kan även vara ett skönt avbrott …

Carl Tillenius

Carl Tillenius

Jag har en mängd olika shower att välja mellan. Showerna anpassas självklart så att de passar just den publik som jag har framför mig. Här är några exempel på mina shower: Stand Up:Magisk underhållning i stand up-format. Visuell trolleri blandas med lika mycket humor. Denna show kan spelas på alla möjliga och omöjliga scener. Passar lika bra på den lilla stand-up-klubben som den stora galashowen. Jag har under alla mina år på scenen putsat och förbättrat denna show till ett säkert kort för alla som bokar mig. Close Up:Sju miljarder människor kan inte ha fel. Trolleri är som mest fascinerande på nära håll. Spelar ingen roll om man trollar bort ett lok på scenen. Att se ett mynt försvinna spårlöst trettio centimeter från näsan är ännu starkare. Min close up show passar sig utmärkt oavsett hur litet sällskapet är. Scenen är ett bord och alla ska kunna sitta så nära man bara kan. …

FAE

FAE

FAE skapar dynamiska och eldsprakande shower och akter för alla tillfällen.Inomhus och utomhus, från stora scener till gatuhörn. Festival eller nattklubb, högtid eller vardag. Få saker i människans historia har haft så stor betydelse som elden.Den ändrade vårt sätt att leva, vårt sätt att vara och vårt sätt att se på världen. Det är denna känsla eldgruppen FAE vill återföra i vardagen.Vi skapar och delar historier (och värme) för alla.Vi bjuder in den uråldriga elden i vår moderna vardag, och ser på när den återigen får föra folk närmare varandra. FAE blandar traditionella cirkusdiscipliner med modern dans, street & hip-hop, teater och en släng stagefighting.Gruppen har även stor variation i kostymering, med allt ifrån gala, medeltid och post-apokalyptiskt till pirat och rave.Med sin unika stil skapar eldgruppen dramatiska och minnesvärda shower och uppträdanden.

John Houdi

John Houdi

John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Norden.Hans fräscha och originella mix av humor, buktaleri och trolleri – något han själv kallar MagiComedy™ – har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i Sverige och runt om i världen.John Houdi är magikern, komikern, buktalaren som du sett på Allsång på Skansen, Bingolotto, Go’Kväll bland mycket annat. John Houdi har uppträtt för alla sorters människor från glada kroggäster i Sverige till världsartister inom idrott och showbusiness samt politiker, diplomater och kungligheter från hela världen.Han har vunnit ett flertal priser för sin skicklighet.Förutom att han blivit vald till Årets Artist av Svenska Eventakademin har han bland annat fyra Svenska- och nio Nordiska mästerskap i trolleri.Han rankas också som en av Europas bästa buktalare. John Houdi anlitas inte bara till företagsevent i Sverige och Norden; flera företag och privatpersoner …

Salinki - Niklas Karlsson

Salinki – Niklas Karlsson

Niklas Karlsson, magiker, eldslukare och konstnär sedan 10 år tillbaka. Snabba fingrar och har alltid ett Ess i skjortärmen.Mingeltrollar vid borden gör han i form av sig själv och bjuder på förbluffande konster.På scenen ser du honom som karaktären Salkini, en figur med många personligheter… eller lider Salkini av borderline?

Aya Baya Band

Aya Baya Band

Svängig barnmusik för hela familjen.I en fartfylld föreställning får ni höra barnens alla favoritlåtar.“Rörelse”- och “sjung med”-låtar blandat med upptåg och påhitt gör att det blir svårt att sitta still.Inget kalas är för litet, ingen festival är för stor, Aya Baya sätter fart på barnen och även far och mor.

Samlarkatten Kajsa

Samlarkatten Kajsa

Samlarkatten Kajsa samlar på allt möjligt.Tex kända barnvisor, gammalt skräp som man kan återvinna eller kanske gömda skatter. Endast fantasin sätter gränser och därför kan vi utforma ditt evenemang precis så som du vill ha det. Allsång, mingel eller en pysselstund?Det fixar hon!

Meny