Carl Tillenius

Jag har en mängd olika shower att välja mellan. Showerna anpassas självklart så att de passar just den publik som jag har framför mig. Här är några exempel på mina shower:

Stand Up:
Magisk underhållning i stand up-format. Visuell trolleri blandas med lika mycket humor. Denna show kan spelas på alla möjliga och omöjliga scener. Passar lika bra på den lilla stand-up-klubben som den stora galashowen. Jag har under alla mina år på scenen putsat och förbättrat denna show till ett säkert kort för alla som bokar mig.

Close Up:
Sju miljarder människor kan inte ha fel. Trolleri är som mest fascinerande på nära håll. Spelar ingen roll om man trollar bort ett lok på scenen. Att se ett mynt försvinna spårlöst trettio centimeter från näsan är ännu starkare.

Min close up show passar sig utmärkt oavsett hur litet sällskapet är. Scenen är ett bord och alla ska kunna sitta så nära man bara kan. Beroende på tillställning finns det också möjlighet att jag går runt bland gästerna eller borden och ger en liten kort show som höjer stämningen i hela lokalen..

Meny