Marmeladorkestern

Marmeladorkestern bildades i Östersund vintern 2001. Bandet kämpade hårt runt om i Jämtland i jakten på det stora genombrottet.
Efter ett par underbara säsonger på Hotell Diplomat i Åre så kom chansen att åka med som husband på RIX FM´s sommarturné.
Bandet spelade för flera hundra tusen människor under 3 härliga år. Som coverband ska man ha spelat på Gotland sägs det, och sommaren 2001 så fick bandet chansen.
Då hösten kom så bestämde sig bandet för att spela covers på heltid.

Efterföljande år har varit fyllda med spelningar landet runt, många afterskier i Åre samt många after beacher på Gotland. Många tror än idag att bandet spelar bara i Åre och i Visby…så är är det verkligen inte. Företagjobb/krog/kalas/fester/bröllop/båtar m m besöks årligen, bandet gör mellan 110-140 spelningar per år.

Trots att bandet spelat heltid i snart 17 år finns ingen tanke på att varva ner. Bandet söker ständigt nya utmaningar med scendekor/klädsel/låtar för att publiken ska få marmelad i massor. Bestämt sedan länge är att då publiken inte längre har trevligt till, och trevligt med orkestern DÅ lägger vi av.

År 2017 finns det inga sådana indikationer, så Marmeladorkestern fortsätter att sprida glädje landet runt.

Hoppas vi ses ute i vimlet…kom i tid det blir tryck!

Meny